İzmir Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Barış Karcı görevden alındı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın talebiyle, İzmir Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Barış Karcı görevinden istifa etti

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 11:52
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmir Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Barış Karcı görevden alındı

İzmir Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Barış Karcı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın talebiyle görevinden istifa etti. İstifa eden Karcı’nın yerine ise ağustos ayında genel sekreter yardımcılığı görevine başlayan Ramazan Tezcan getirildi. Barış Karcı’nın görevden alınmasının hemen ardından, Ramazan Tezcan’ın atama yazısı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına gönderildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın onaylamasının ardından Tezcan resmi olarak göreve başlamış olacak.

RAMAZAN TEZCAN'IN İZMİR’E TRANSFER EDİLMESİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Tunç Soyer döneminde İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atanan Barış Karcı'nın geleceği tartışma konusu haline gelmişti. Özellikle, Ümraniye’de seçim kaybeden ve Genel Başkan Özgür Özel’in ekibinde yer alan Aykut Erdoğdu'nun genel sekreter yapılması önerisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın itirazı nedeniyle gerçekleşmemişti. Özgür Özel, İzmir ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Mevcut genel sekreter Barış Karcı, benim en yakınım olan Ömer Karcı'nın oğlu, nasıl bir sorunumuz olabilir?" diyerek, sürece müdahil olmadığını belirtmişti. Son günlerde ise Karcı'nın görevden alınacağı yönündeki iddialar güçlenirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Ramazan Tezcan'ın İzmir’e transfer edilmesi dikkat çekmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.