İzmir’de 12’nci Kavacık Üzüm Festivali başlıyor

Karabağlar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 12’nci Kavacık Üzüm Festivali, bu yıl 14-15 Eylül tarihleri arasında misafirlerini ağırlamak için kapılarını açıyor

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 12:08
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
İzmir’de 12’nci Kavacık Üzüm Festivali başlıyor

Muhabir - Merve Ağrıç / İzmir’de Karabağlar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 12’nci Kavacık Üzüm Festivali bu yıl da ziyaretçilerini ağırlamak için kapılarını tekrar açıyor. 14-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan bu festival, saat 10.00- 19.00 arasında Kavacık Köy Meydanı’nda gerçekleşecek. Çeşitli etkinliklerle katılımcılarına keyifli anlar yaşatacak olan bu festivalde, İzmirliler bir araya gelerek hem üzüme hem de eğlenceye doyacak. Festival boyunca; Üzüm yarışması, aşık atışması, belgesel gösterimi, halk oyunları, bando, söyleşiler, sergiler ve birçok atölye düzenlenecek.

FESTİVAL PROGRAMI

14 Eylül’de saat 15.00’da Ünal Mavigöz pop orkestrası ile gençlik konseri düzenlenecek. Aynı gün festival, farklı bir konsere daha ev sahipliği yapacak. Saat 17.00’da da Belkıs Akkale sahne alarak ziyaretçilere müzik dolu anlar yaşatacak. 15 Eylül’de de konserler kaldığı yerden devam edecek. Saat 15.00’da Sedat Yüce sahne alacak ve festivalde misafirler keyifli anlara tanıklık edecek. Aynı zamanda festival alanına ulaşım sağlamak isteyenler için Karabağlar Belediyesi tarafından ulaşım kolaylığı sağlanacak. Bu kapsamda, gidişte 09.00-14.00 saatlerinde, dönüşte ise 12.00-19.00 saatleri arasında, Fahrettin Altay Meydanı’ndan ve Üçyol minibüs durakları önünden servis hareket edecek. Aynı zamanda servisten faydalanamayacak olanlar, Üçkuyular vapur iskelesinden 24 numaralı, Güzelbahçe merkezden ise 28 numaralı otobüs hattı ile ulaşım sağlayabilecek.

KINAY: HADİ GELİN HEP BİRLİKTE KAVACIK’TA BULUŞALIM

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, “12’nci Kavacık Üzüm Festivalimize davetlisiniz. Coğrafi işaretli Kavacık Üzümümüzü tanıtmak için 14-15 Eylül tarihlerinde düzenleyeceğimiz 12’nci Kavacık Üzüm Festivalimiz, birbirinden eğlenceli etkinliklere sahne olacak. Hadi gelin hep birlikte Kavacık’ta buluşalım” ifadelerine yer vererek, tüm İzmirlileri 12’nci Kavacık Üzüm Festivali’ne davet etti.

Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.