İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı çelenk sunma töreni ile başladı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Ege Ordu Komutanı Korgeneral İrfan Özsert ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Konak Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende saygı duruşunda bulunarak çelenk sundular.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 10:11
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı çelenk sunma töreni ile başladı

Muhabir- Merve Ağrıç/ 30 Ağustos Zafer Bayramı, İzmir'de çelenk sunma töreni ile kutlanmaya başladı. Zafer Bayramı’nın anısına düzenlenen çelenk sunma töreni, önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Ege Ordu Komutanı Korgeneral İrfan Özsert ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Konak Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende saygı duruşunda bulunarak çelenk sundular.

30 ağustos

Tören, İzmir halkının da yoğun katılımıyla gerçekleşirken, Zafer Bayramı'nın gururu ve coşkusu, bir kez daha İzmir'in dört bir yanında hissedildi. Bu anlamlı günde, hem İzmir'in hem de Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesine vurgu yapılırken, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları minnetle anıldı.

Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.