İzmir'de 4’üncü kent lokantası Torbalı’da açılıyor

İzmir’de Konak, Çiğli ve Karabağlarda hizmet veren kent lokantalarına bir yenisi eklendi. 2 Eylül Pazartesi gününden itibaren kent lokantalarından biri de Torbalı’da hizmet vermeye başlayacak

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2024 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2024 10:13
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
İzmir'de 4’üncü kent lokantası Torbalı’da açılıyor

Muhabir- Merve Ağrıç/ İzmir Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Torbalı’da kent lokantasının açılacağını duyurdu. 2 Eylül Pazartesi günü açılacak olan lokanta, Torbalı Caddesi Ertuğrul Mahallesi’nde saat 11.00’dan itibaren müşterilerini ağırlayacak. 4 çeşit yemeğin olacağı kent lokantası, vatandaşların uygun bir bütçe ile yemek yemesini amaçlıyor.

KENT LOKANTAMIZI HİZMETE ALMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Demir, “Torbalımızda dayanışmayı yaşamın her alanında büyütmeye devam ediyoruz. Çorba fiyatına tabldot menü imkânı sağlayacak Kent Lokantalarımızdan ilkini hizmete almanın gururunu yaşıyoruz. Ertuğrul Mahallemizde nezih ve konforlu bir ortamda kırmızı et, beyaz et, sebze ve baklagil kategorilerinde sadece 90 TL'ye sağlıklı öğünler sunacak Kent Lokantamızın açılışını yapıyoruz. 2 Eylül Pazartesi günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek buluşmaya tüm halkımız davetlidir” ifadelerine yer verdi.

İZMİR’DE KAÇ TANE KENT LOKANTASI VAR?

İzmir’de uygun fiyatlı, vatandaşların bütçesine uygun ve kaliteli yemek hizmeti sunmayı amaçlayan kent lokantalarının ilki, Konak’ın tarihi ve birçok ziyaretçiyi ağırlayan bölgesi olan Kemeraltı’nda hizmet vermeye başlamıştı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören ilk kent lokantasının ardından, İzmir’in farklı ilçelerinde de bu hizmetin yaygınlaştırılması için çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda kent lokantaları Çiğli’de de açıldı. Arından Karabağlarda da açılan kent lokantası her geçen gün daha fazla vatandaşa ulaşarak, İzmir’in farklı bölgelerinde her bütçeye uygun ve çeşitli yemek seçenekleri sunmaya başladı. Kent lokantalarına son olarak Torbalı ilçesi de katıldı. Torbalıyla birlikte İzmir’de hizmet veren kent lokantalarının sayısı 4’e yükseldi. Bu kapsamda, vatandaşlar hem ekonomik hem de sağlıklı yemekleri uygun bir şekilde yeme fırsatına sahip oluyor.

Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.