İzmir’de 9 Eylül coşkuyla kutlanacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, İzmir’in kurtuluşunu büyük bir coşkuyla kutlamak için 9 Eylül’de düzenlenecek etkinliklere tüm İzmirlileri davet etti

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 11:41
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
İzmir’de 9 Eylül coşkuyla kutlanacak

Muhabir - Merve Ağrıç / İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir’in kurtuluş yıl dönümüne özel olan 9 Eylül programını duyurdu. Bu kapsamda 9 Eylül, İzmir’de çeşitli etkinliklerle beraber coşkuyla kutlanacak. Etkinlikler kapsamında tüm İzmirliler bir araya gelecek ve 9 Eylül’de mücadele veren tüm kahramanlarımızı anacak.  Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Tugay, “102 yıl önce İzmir'imiz kurtuldu, umut yeniden var oldu! Tüm yurttaşlarımızı 9 Eylül'de bayrağımızı gururla dalgalandırmaya, kurtuluşumuzu kutlamaya bekliyoruz” ifadelerine yer vererek tüm İzmirlileri 9 Eylül etkinliklerine davet etti.

ETKİNLİK PROGRAMI

Etkinlikler ilk olarak saat 09.00’da 102’nci Yıl Zafer Yürüyüşü ile Basmane Karakol önünde başlayacak. Ardından saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile devam edecek. Etkinliğin devamında ise saat 10.30’da Konak Atatürk Meydanı’nda Hükümet Konağı’nın önünde bayrak töreni gerçekleşecek. Saat 11.15’te Cumhuriyet Meydanı’nda 102’nci yıl kutlama töreni, saat 17.00- 17.30 arasında Cumhuriyet Meydanı- 1’inci Kordon Gündoğdu Meydanı’nda Atlı Süvari Birlikleri yürüyüşü, saat 20.15’te Cumhuriyet Meydanı- Kültürpark Lozan kapısında Fener Alayı ve saat 21.00- 23.30 arasında Kültürpark Çim Alanı’nda Haluk Levent konseri ile ziyaretçilerini ağırlayacak.

Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.