İzmir'de acı kayıp: Başkan Önal'ın kayınvalidesi Nurhan Pişkin vefat etti

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal’ın kayınvalidesi ve Bornova Belediyesi eski Başkan Yardımcısı olan Nurhan Pişkin yaşamını yitirdi

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 14:27
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
İzmir'de acı kayıp: Başkan Önal'ın kayınvalidesi Nurhan Pişkin vefat etti

Muhabir- Merve Ağrıç/ İzmir Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal’ın kayınvalidesi ve Bornova Belediyesi eski Başkan Yardımcısı olan Nurhan Pişkin hayatını kaybetti.  Nurhan Pişkin’in vefatı, ailesi ve sevdikleri tarafından derin bir acıyla karşılandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal ve Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki de taziye mesajları ile acılarını paylaştılar. Pişkin’in cenazesi ise 26 Temmuz 2024 Cuma günü ikindi namazının ardından Bornova Ali Rıza Güven Camii’nden kaldırılacak.

ÖNAL: ANNEMİZ NURHAN PİŞKİN’İ KAYBETMENİN TARİFSİZ ACISINI YAŞIYORUZ

Nurhan Pişkin’in vefatının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Değerli eşim Gökçe Pişkin Önal’ın kıymetli annesi, annemiz Nurhan Pişkin’i kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyoruz. Cenazesi 26 Temmuz 2024 Cuma günü (Bugün) ikindi namazına müteakip Bornova Ali Rıza Güven Camii’nden kaldırılacaktır. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

ASLANOĞLU: NURHAN PİŞKİN'İ KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİSİNDEYİZ

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise “Bayraklı Belediye Başkanımız ve yol arkadaşımız İrfan Önal'ın kıymetli eşi, geçmiş dönem parti meclis üyemiz ve mevcut kurultay delegemiz Gökçe Pişkin Önal'ın kıymetli annesi Nurhan Pişkin'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Cenazesi 26 Temmuz 2024 Cuma günü (Bugün) ikindi namazına müteakip Bornova Ali Rıza Güven Camii’nden kaldırılacaktır. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim” diye aktardı.

EŞKİ: MERHUMEYE ALLAH’TAN RAHMET, AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki de yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Değerli arkadaşım Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal’ın Kayınvalidesi ve geçmiş dönem Belediye Başkan Yardımcılarımızdan Sayın Nurhan Pişkin’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim.”

Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.