İzmir'de bakıma muhtaç hayvanlar için Hayvanlar Karnavalı konseri düzenlenecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve AGO tarafından Türkiye’nin ilk ve tek kurtarılmış hayvanlar çiftliği olan Angels Farm’daki bakıma muhtaç hayvanlar adına ‘Hayvanlar Karnavalı’ konseri gerçekleştirilecek

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 16:38
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
İzmir'de bakıma muhtaç hayvanlar için Hayvanlar Karnavalı konseri düzenlenecek

Muhabir- Merve Ağrıç / İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, Agora Senfoni Orkestrası (AGO), müzikseverler ve hayvanseverler için unutulmaz bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. 30 Haziran’da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nin Büyük Salonu'nda gerçekleşecek olan ‘Hayvanlar Karnavalı’ konseri, Türkiye’nin ilk ve tek kurtarılmış hayvanlar çiftliği olan Angels Farm’daki bakıma muhtaç hayvanlar yararına düzenleniyor.

ETKİNLİK ÜCRETSİZ OLACAK

Bu anlamlı etkinlik, saat 20.00’da ücretsiz olarak gerçekleştirilecek ve katılımcılara keyifli bir gece yaşatacak. Etkinlikte, orkestra şefliğini Murat Ömür Tuncer üstlenecek. Piyano performansları ise Buğra Yüksel ve İlya Bakhtın tarafından sergilenecek. Gösteride, N. Kodallı’dan Telli Turna, C. Saint-Saëns’tan Hayvanlar Karnavalı, G. Gershwin’den Köpeği Gezdirmek, A. Piazzola’dan Oblivion ve H. Mancini’den Pembe Panter eserleri icra edilecek. Bu konser, hem müziğin büyüleyici dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyenler hem de hayvanlara yardım eli uzatmak isteyenler için bir fırsat olacak.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.