İzmir’de bu hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu tahminlerine göre, İzmir’de bu hafta sonu hava nasıl olacak belirlendi

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 13:17
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
İzmir’de bu hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) yayımladığı hava durumu tahminlerine göre, hafta sonu İzmir’de genel olarak güneşli ve yer yer bulutlu bir hava hâkim olacak. Bugün, özellikle öğle saatlerinde 12.00 ile 15.00 arasında sıcaklık 31 dereceye kadar çıkacak ve günün en sıcak anları yaşanacak. Güneşin etkisinin en yoğun olduğu bu saatlerde dışarıda bulunacakların güneş ışınlarına karşı tedbirli olmaları öneriliyor. Akşamüstüne doğru ise rüzgârın etkisiyle hava hafifçe serinleyecek. Geceye yaklaşırken, gün içindeki en düşük sıcaklık ise 23 derece seviyelerinde hissedilecek.

PAZAR GÜNÜ İZMİR'DE HAVA NASIL OLACAK?

Pazar günü ise İzmir’de hava parçalı bulutlu olacak. Özellikle sabah saatlerinde bulutlu bir gökyüzüyle başlayan gün, ilerleyen saatlerde güneşin yüzünü daha sık göstermesiyle devam edecek. Pazar günü için tahmin edilen en düşük sıcaklık 19 dereceyken, en yüksek sıcaklık 30 derece olacak. Sıcaklıklar önceki güne göre bir miktar daha düşük olsa da açık havada vakit geçirmek isteyenler için keyifli bir gün yaşanması bekleniyor. Hafta sonunu dışarıda değerlendireceklerin, özellikle sabah ve akşam saatlerinde hafif bir serinlik hissetmesi mümkün.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.