İzmir'de Derya Bedavacı rüzgarı esti

İzmirli sevilen şarkıcı Derya Bedavacı, İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri'nde büyüledi

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 11:16
Kaynak: BÜLTEN
İzmir'de Derya Bedavacı rüzgarı esti

İzmir Enternasyonal Fuarı dün gece Derya Bedavacı’yı ağırladı. Çim Konserleri, Migros sponsorluğunda gerçekleşen konsere İzmirliler yoğun ilgi gösterdi. Konserde konuşan Bedavacı, “Fuar çocuğuyuz biz. Çocukluğumda gazinolar olurdu. Halka açık konserler çok fazla olmuyordu. Gazinoların kenarlarında oturup dışarıdan dinlerdik. Ben onlardanım. Fuar, İzmir için çok özel. Çim Konserleri çok önemli. Halkın gelebileceği konserlerin yapılıyor olmasından mutlu oluyorum. Çocukken kurduğum hayalleri yaşıyorum. Hep bir ağızdan şarkılar söylemek kadar güzel bir şey yok” ifadelerine yer verdi. Çim Konserleri’nde pazar akşamı Migros sponsorluğunda Sakiler sahne alırken, İzmir’in kurtuluşunun 102’nci yılı olan pazartesi ise Haluk Levent sevenleriyle buluşacak. 

Alternatif Sahne'de ise Yedinci Ev dinleyicilerle buluşarak şarkılarını seslendirdi. Alternatif Sahne’de son akşam da Can Gox sevenleriyle buluşacak. 

Stand-up'çılar sahnede

Türkiye'de stand-up komedi kültürünü halka ulaştırarak yaygınlaşmasını amaçlayan komedi kulübü TuzBiber'den stand-up'çılar Cüneyt Nergiz, İsa Çulun, Tuna Kalınsaz, Melisa Besnili ve Caner Dağlı, gece boyunca esprileriyle kahkahaya boğdu. 

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.