İzmir'de korkunç cinayet: 3 çocuğunu öldürdü!

İzmir'de korkunç cinayet: 4 evladından 3'ünü öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 13:05
Kaynak: İHA/AA
İzmir'de korkunç cinayet: 3 çocuğunu öldürdü!

İzmir'de korkunç olay: Bir baba 4 evladından 3'ünü öldürüp, kendini yaraladı. Kendisi ve bir çocuğu yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İzmir'de 4 çocuğundan 3'ünü silahla öldürüp birini yaralayan baba intihar girişiminde bulundu.

Bornova ilçesi Altındağ Mahallesi'nde yaşayan 45 yaşındaki Vesim Ş, Çınar mevkisine yakın araziye getirdiği 4 çocuğuna tabancayla ateş etti ve aynı silahla yaşamına son vermek istedi. İhbar üzerine belirtilen bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri çocuklardan Ceylin (2), Cemre (4) ve Nira Ş'nin (14) olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan H. N. (11) ile baba ambulansla hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgiye göre ağır yaralı olan H.N de entübe oldu. 

Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından cenazeler, vatandaşlar tarafından bulunduğu noktadan yaklaşık 1,5 kilometre taşınarak cenaze aracına konuldu ve İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay, Bornova Merkez Mahallesi'nde bulunan dağlık alanda gerçkleşti. Edinilen bilgiye göre inşaat işçisi olduğu öğrenilen Vesim Ş. (45), karısı Naciye Ş.'nin 3 ay önce kendisinden boşanma kararı alması üzerine bunalıma girdi. V. Ş.'nin bu sabah saatlerinde kendileriyle birlikte yaşayan 4 çocuğunu, 'Sizi annenize götüreceğim' deyip evden çıkardığı ve oturdukları mahallenin yakınında bulunan dağlık alana götürdüğü tespit edildi. Burada yanındaki tabancayı çıkartan V. Ş., çocuklarına ateş etmeye başladı. 3 çocuğunu öldüren ve 1 çocuğunu ağır yaralayan şahıs, daha sonra aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu. 

AKRABANIN İFADESİ: ÇOCUKLARINA DÜŞKÜNDÜ

Baba Vesim Ş'nin akrabası Mustafa Karadaş (56), yaptığı açıklamada, cinayet haberinin ardından bölgeye gittiğini söyledi.

Vesim Ş'nin karısının boşanma davası açtığını belirten Karadaş, "Biz evde yatıyorduk ve Vesim'in çocuklarını vurduğunu söylediler. Ben de kalktım ve bu noktaya geldim ve vahşeti gözümüzle gördük. 11 yaşındaki çocuğun da nabzı atıyordu. Yetkililere bildirdik, kurtarılması için çok uğraştık. Bir vahşet yaşandı resmen. Şimdi savcı geldi inceleme yapıyor. Ağır yaralı olan çocuğumuzun da entübe olduğunu öğrendik maalesef. Biraz psikolojik sorunları vardı ama çocuklarını öldürecek kadar gaddar bir baba değildi. Çocuklarına gerçekten düşkün bir babaydı. Çok üzgünüm, o kadar doluyum ki anlatamam" ifadelerine yer verdi. 

Karadaş, Vesim Ş'nin karısıyla olan son konuşmalarını da şu sözlerle anlattı:

"Gel bak ben seni seviyorum, ayrılmayalım, çocuklarımız var. Daha küçük 2 yaşında, emzik emiyor' demiş. O da demiş ki 'ben gelemem."

Kaynak: İHA/AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.