İzmir’de korkunç intihar: Herkesin gözü önünde kendini vurdu

İzmir'de genç bir şahıs evinin balkonuna çıkıp, herkesin gözü önünde intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 15:15
Kaynak: İHA
İzmir’de korkunç intihar: Herkesin gözü önünde kendini vurdu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen genç bir adam tüfekle çıktığı balkonda önce dakikalarca etrafa ateş etti, ardınan annesi ve kız kardeşini içeri göndererek intihar etti.

Olay, İzmir'in Karabağlar ilçesinin Bahar Mahallesi'nde öğle saatlerinde bir binada meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 26 yaşındaki Enes Kartal, eline aldığı pompalı tüfekle dakikalarca etrafa ateş etti. Çevrdekiler tarafından ihbar yapılması üzerine adrese Polis Özel Harekat, Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve çok sayıda polis ile 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Annesi ve kız kardeşi ile balkonda oturan ve zaman zaman etrafa bağıran Kartal, bir süre sonra annesi ve kız kardeşini içeri göndererek, balkonda tek başına kaldı. Kartal, daha sonra elindeki tüfekle başına ateş ederek intihar etti. 

Annsi ve kardeşi perişan oldu

Silah sesini duyup balkona çıkan anne ve kardeş, genç adamı kanlar içerisinde görünce perişan oldu. Daireye çıkan 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Kartal'ın yaşamını yitirdiği belirlenirken, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından Kartal'ın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmak üzere olay yerinden alındı. Kartal'ın intiharını gören komşular da şok geçirerek gözyaşlarına boğuldu.

Meraklı mahalle sakinlerinin polis ekiplerinin tüm ikazlarına rağmen görüntü ve fotoğraf çekebilmek için evlerinin camlarından, balkonlarından ve teraslarından ayrılmak istememeleri de dikkat çekti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.