İzmir'de korkunç olay: Eğlence mekanında tanıştığı kadını rehin aldı

İzmir'in bir şahıs, eğlence mekanında tanıştığı kadını alıkoydu. Ardından ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de tabancayla ateş açtı.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2024 13:07
Kaynak: İHA
İzmir'de korkunç olay: Eğlence mekanında tanıştığı kadını rehin aldı

İzmir'in Bornova ilçesinde, bir eğlence mekanında tanıştığı kadını zorla alıkoyan şahıs ardından yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş açtı. 

Gece saatlerinde Bornova'da meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgiye göre, bir eğlence mekanına giden A.G., H.D. adındaki kadınla tanıştı ve ardından mekandan birlikte ayrıldı. H.D.'yi Bornova'da bulunan bir kıraathaneye götüren A.G., kadını tabanca ile zorla orada alıkoydu. A.G., durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ateş etti  Meydana gelen olayda polis ekipleri yara almadan kurtulurken saldırgan A.G., uyarı ateşi açılması ve sözlü ikazlar sonucu ruhsatsız tabancasıyla beraber yakalandı. Rehin alınan H.D., zarar görmeden kurtarılırken yakalanan saldırgan A.G., polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.