İzmir'de liseli gençlerden plaj voleybolu ve müzik şöleni

İzmir’de gençlere spor ve sanat dolu bir hafta sonu yaşatmak amacıyla düzenlediği düzenlenen Liseliler Plaj Voleybolu Şenliği başladı

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 17:20
Kaynak: BÜLTEN
İzmir'de liseli gençlerden plaj voleybolu ve müzik şöleni

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Voleybol Federasyonu ve Buca Rotary Kulübü iş birliğiyle düzenlenen Liseliler Plaj Voleybolu Şenliği, İnciraltı’nda başladı. Spor ve sanat dolu bu hafta sonu, voleybol karşılaşmaları ve müzik performanslarıyla devam edecek.

Final maçı 13 Ekim’de

Hafta sonu da devam edecek olan Liseliler Plaj Voleybolu Şenliği’ne 20 kız ve 15 erkek takımın katıldı. Genç müzik gruplarının da sahne aldığı etkinlikte voleybol müsabakalarının yarı final ve final maçları, şenliğin son günü olan 13 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak. Heyecan dolu karşılaşmaların ardından yapılacak ödül töreninde katılımcı müzik grupları canlı performans sergileyecek.

sevim karabuğday

“Burada olmaktan çok gurur duyuyoruz”

Bu organizasyonda olmaktan mutluluk duyduğunu anlatan Özel Gelişim Koleji’nden voleybol takımının oyuncusu Sevim Karabuğday, “Burada olmaktan çok gurur duyuyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesine ve bu organizasyonu düzenleyen herkese çok teşekkür ederiz. Açıkçası ilk defa böyle bir deneyimi arkadaşlarımla birlikte tecrübe ettik. Hayatımızda unutamayacağımız anılarımız oldu” dedi.

ömer yalçın

“Bir değerimiz olduğunu hissettik”

Etkinliğe katılan öğrencilerden Ömer Yalçın ise, arkadaşlarıyla birlikte buraya katılmaktan mutlu olduklarını belirterek, “Bu etkinlikte takım olarak bir değerimiz olduğunu hissettik. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ve diğer bütün katkı sağlayanlara çok teşekkür ederiz. Burada voleybol oynamak gerçekten bizim için güzel bir deneyim oldu. Ayrıca bu şenlikte hem müziğin hem de sporun bir arada olması keyif verici. Bizi hem psikolojik hem de fiziksel olarak olumlu yönde etkileyen bir şenlik yaşıyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi iyi ki var. Teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.