İzmir'de motosiklet otomobile çarptı

İzmir'in Buca ilçesinde motosikletin bir otomobile çarparak saplandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Bu kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, motosiklette yolcu olarak bulunan genç kız yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 17:04
Kaynak: İHA
İzmir'de motosiklet otomobile çarptı

Kaza, gece saatlerinde Buca ilçesi Erdem Caddesi ile 170 Sokak kesişiminde gerçekleşti. 27 yaşındaki Resul Bağcı'nın kullandığı 35 CBT 072 plakalı motosiklet, 18 yaşındaki İbrahim A.U. tarafından yönetilen 35 AFY 72 plakalı Honda marka araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Resul Bağcı ve yolcu konumundaki 21 yaşındaki Rojin K. yola savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Tedavisi devam ediyor

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, durumu ağır olan motosiklet sürücüsü Resul Bağcı ve yolcu Rojin K.'yı en yakın hastaneye kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen genç sürücü Resul Bağcı hayatını kaybetti. Rojin K.'nin ise hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Feci kaza, bir iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin ara sokaktan caddeye çıktığı ve bu sırada caddede seyir halinde olan motosikletin hızla araca çarptığı, motosiklet sürücüsü ve yolcunun yola savrulduğu görülüyor.

Ayrıca, otomobilin sürücüsü ve araçta bulunan iki kişi ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.