İzmir’de pazar günü bazı otobüs hatları o duraklardan geçmeyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren ESHOT Genel Müdürlüğü, 8 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan 12’nci Uluslarası 9 Eylül Yarı Maratonu nedeniyle bazı otobüs hatlarında değişikliğe gitti

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 12:49
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
İzmir’de pazar günü bazı otobüs hatları o duraklardan geçmeyecek

Muhabir - Merve Ağrıç / İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren ESHOT Genel Müdürlüğü bugün sosyal medya hesabından İzmirliler için önemli bir duyuruda bulundu. Bu kapsamda, 8 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan 12’nci Uluslarası 9 Eylül Yarı Maratonu nedeniyle 04.00- 12.00 saatleri arasında ulaşım düzenlemesine gidilecek. Bazı otobüs hatları ise bazı duraklara uğramadan sefere devam edecek.

OTOBÜSLER 3 DURAKTA HİZMET VERMEYECEK

Düzenleme kapsamında; 5,6,7,10,24,25 ve 480 numaralı otobüs hatları mevcut güzergahı takiben, Mithatpaşa Caddesi, Fahrettin Altay Meydanı, Mehmetçik Bulvarı ve Esentepe son durak hattında çalışacak. Otobüsler; Üçkuyular iskele son durak alanı, Adnan Saygun Sanat Merkezi ve Hava Hastanesi duraklarına hizmet vermeyecek. Bu nedenle vatandaşların ulaşımda aksaklık yaşamaması adına farklı ulaşım alternatiflerini tercih etmesi önem taşıyor.

Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.