İzmir’de pazar günü o tramvay hizmet vermeyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Konak Tramvayı, 8 Eylül Pazar günü, 12’nci Uluslarası 9 Eylül İzmir Yarı Maratonu sebebiyle 06.00-11.30 saatleri arasına işletim yapmayacak

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 11:22
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
İzmir’de pazar günü o tramvay hizmet vermeyecek

Muhabir- Merve Ağrıç/ İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde bağlı olarak hizmet veren Tramvay, bugün sosyal medya hesabından önemli bir duyuruda bulundu. Duyuru kapsamında, 8 Eylül Pazar günü, 12’nci Uluslarası 9 Eylül İzmir Yarı Maratonu sebebiyle; Konak Tramvayı’nın bazı saatler arasında işletim yapmayacağı aktarıldı. Yapılan duyuruda, Konak Tramvayı’nın 06.00-11.30 saatleri arasında hizmet vermeyeceği vurgulandı. Bu nedenle 06.00-11.30 saatleri arasına Konak Tramvayı’nı kullanan vatandaşların başka ulaşım alternatiflerini tercih etmesi önem taşıyor.

YARIŞ CUMHURİYET MEYDANI'NDA BAŞLAYACAK

İzmir, 8 Eylül’de İzmir’in Kurtuluşunu kutlamak amacıyla heyecan dolu bir koşu yarışına ev sahipliği yapacak. Sabah saat 07:30'da başlayacak olan yarış, Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacak. Yarışmacılar, İnciraltı Spor Tesisi yanında yer alan doğal dönüş noktasına kadar koşarak, aynı güzergahtan geri dönüp Cumhuriyet Meydanı'nda yarışı tamamlayacak. Toplamda 2 saat 30 dakika sürecek olan yarış, saat 10.00'da sona erecek. Yarışta hem profesyonel sporculara hem de amatör koşucular unutulmaz ve keyifli bir deneyim yaşayacak.  İzmir halkının yoğun ilgi göstermesi beklenen bu etkinlik, aynı zamanda sağlıklı yaşam ve spor bilincini pekiştirmeyi hedefliyor.

Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.