İzmir’de şehit olan Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü son yolculuğuna uğurlandı

İzmir'in Menemen ilçesinde görev yaptığı sırada yaşadığı rahatsızlık sonucunda şehit olan Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü için bugün Bornova 57’nci Topçu Tugayı’nda askeri tören düzenlendi

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 12:59
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
İzmir’de şehit olan Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü son yolculuğuna uğurlandı

Muhabir- Merve Ağrıç/ İzmir'in Menemen ilçesinde görev yapan Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü, görev sırasında yaşadığı rahatsızlık sonucunda kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Millî Savunma Bakanlığı tarafından dün yapılan bu acı duyurunun ardından, şehit Mehmet Kökcü için bugün Bornova 57’nci Topçu Tugayı’nda düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü, ailesi, silah arkadaşları ve devlet yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

FEDAKARLIKLARI, MİLLETİMİZİN YÜREĞİNDE DAİMA YAŞAYACAK

Şehit Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü için düzenlenen askeri törene katılan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Şehit Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü için Bornova 57’nci Topçu Tugayı’nda düzenlenen askeri törene katıldık. Şehidimizin ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına hemşehrilerimiz adına en derin taziyelerimizi sunduk. Vatan topraklarını canları pahasına koruyan tüm kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlıklı ve huzur dolu bir ömür diliyorum. Onların fedakarlıkları, milletimizin yüreğinde daima yaşayacak” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.