İzmir’deki orman yangınında hayatını kaybeden üç kişi dualarla toprağa verildi

İzmir Çeşme'deki orman yangınında hayatını kaybeden 3 kişi, gözyaşları ve dualar arasında toprağa verildi. Yangın sonrası 5 kişiden 2'si tutuklandı

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2024 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2024 18:21
Kaynak: İHA
İzmir’deki orman yangınında hayatını kaybeden üç kişi dualarla toprağa verildi

İzmir’in Çeşme ilçesinde geçtiğimiz günlerde çıkan orman yangını, büyük bir trajediye yol açtı. Yangında yaşamını yitiren 68 yaşındaki Mesut Coşkunöz, oğlu Hilmi Coşkunöz ve yeğeni Mine Elmas’ın cenazeleri, gözyaşları ve dualar arasında toprağa verildi.

Yangın, Alaçatı Mahallesi Delikli Koy mevkiindeki ormanlık alanda saat 11.30 sularında başladı. Bir evde hızar makinesi ile yapılan çalışmalar sırasında çıkan alevler, hızla ormanlık alana sıçradı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, yangına 2 uçak, 4 helikopter, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 dozer ve 1 yer ekibi ile müdahale etti. Havadan ve karadan yapılan yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı.

Yangının ardından yapılan saha çalışmalarında, 68 yaşındaki kanser hastası Mesut Coşkunöz, oğlu Hilmi Coşkunöz ve yeğeni Mine Elmas’ın cansız bedenlerine ulaşıldı. Hilmi Coşkunöz’ün hastanede mikrop kaptığı ve 2 gün önce taburcu olduğu öğrenildi. Cenazeler, İzmir Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi. Mine Elmas’ın cenaze namazı Buca Baltalılar Cami’nde, Mesut ve Hilmi Coşkunöz’ün cenaze namazları ise Buca Kaynaklar Mezarlığı’nda kılındı. Cenazeler gözyaşları ve dualarla toprağa verildi. Ayrıca, yaşanan facia ile ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 2’si mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.