İzmir Demokrasi Üniversitesi kadrolarını açtı

Eğitim sezonu başlamadan önce akademik kadrolarını güçlendirmek isteyen üniversitelerin arasında bulunan İzmir Demokrasi Üniversitesi yayınladığı ilan ile öğretim üyeleri alacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 10:08
Kaynak: MUHABİR BERKAY ERDEN
İzmir Demokrasi Üniversitesi kadrolarını açtı

Muhabir-Berkay Erden / Öğrenci kayıtlarını bu hafta tamamlayacak olan İzmir Demokrasi Üniversitesi, öğrencilere eğitim verecek eğitim kadrosunu güçlendirmek adına bünyesindeki fakültelere ve yüksekokula öğretim üyesi alacağını duyurdu. Üniversitenin Resmi Gazete'de yayınlanan ilanında 10 farklı fakülteye ve 1 yüksekokula çeşitli ünvanlarda öğretim üyesi alacağı belirtilen kurumun, kadrosuna toplam 43 kişi alacağı bilgisi paylaşıldı. Diş Hekimliği, Eğitim, Fen-Edebiyat, Güzel Sanatlar, Hukuk, İktisadi ve İdari Birimler, Mimarlık, Mühendislik, Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakültesinde açtığı kadrolara Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi ünvanlarından toplam 40 kişi alacak olan kurum ayrıca Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna 3 Doçent alınacağını duyurdu.

Başvuruda bulunacakların 11 Eylül Çarşamba günü mesai bitimine kadar ilgili fakültelere bizzat veya posta yoluyla başvurulmasını isteyen İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin ilan detayları ise şu şekilde;

Kaynak: MUHABİR BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.