TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir haber: Bornova'da orman yangını! Köpeğiyle birlikte alevlerden kaçtı, o anları gözyaşları içinde anlattı

İzmir Bornova'da Beşyol Mahallesi'nde çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor. Yangın evlere yaklaştı, tavuklar telef oldu. Koçbaş yaşadığı korku dolu anları gözyaşları içinde anlattı

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 17:40
Kaynak: İHA
İzmir haber: Bornova'da orman yangını! Köpeğiyle birlikte alevlerden kaçtı, o anları gözyaşları içinde anlattı

İzmir’in Bornova ilçesinde Beşyol Mahallesi'nde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Yangının evine yaklaşmasıyla tavukları telef olan 64 yaşındaki Melek Koçbaş, yaşadığı korku dolu anları gözyaşları içinde anlattı.

Yangın saat 13.37 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir sebeple Beşyol Mahallesi'ndeki ormanlık alanda başladı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangına 6 uçak, 10 helikopter, 32 arazöz, 8 su ikmal aracı ve 4 yer ekibiyle müdahale ediyor. Yangının kontrol altına alınabilmesi için yoğun bir çaba harcanıyor.

Alevler evinin bahçesine kadar geldi, gözyaşlarına hakim olamadı

Yangın sırasında köpeğiyle birlikte kurtulan Melek Koçbaş, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. "Keçilerimi kurtardılar. Evimin durumunu bilmiyorum. Alevler evimize çok yaklaşmıştı. Tavuklarımın da bazı yerleri yanmıştı. Bahçeme kadar girmiş yangın. Ben o sıra evdeydim, hayvanlarımı bırakıp çıkamadım. Şu an evim ne durumda bilmiyorum," dedi. Koçbaş'ın yaşadığı dram, yangının acımasız yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.