İzmir haber: Market cinayetinde sanık yeniden gözaltında

İzmir Urla’da markette çıkan markette bir kişinin öldürülmesine ilişkin davada sanık tahliye edilmiştir. Yeniden yakalama kararı çıkarılan kişi gözaltına alındı

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 23:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 23:58
Kaynak: AA
İzmir haber: Market cinayetinde sanık yeniden gözaltında

Altıntaş Mahallesi'ndeki bir markette meydana gelen olayda bir kişi bıçakla yaralanarak öldürülmüştü.  Davada tutuklu yargılanan ve son duruşmada tahliye edilen Sercan B. için savcılığın itirazı sonrası yeniden yakalama kararı alındı. Polis ekiplerince yakalanan Sercan B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Omuz atma meselesi can almıştı

16 Ekim 2023’te yaşanan olayda 30 yaşındaki Semih Kenan Köse ile Sercan B. arasında omuz atma tartışması çıkmıştı. Bıçakla yaralanan Köse, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Polis ekipleri tarafından Sercan B. ile kavgaya karışan kardeşleri Serkan B. ve Taylan B'yi gözaltına alınıp tutuklanmıştı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 3 kardeş hakkında "iştirak halinde kasten öldürme" suçundan müebbet hapis talebiyle dava açılmıştı.

Tutuklu kardeşler Serkan B. ve Taylan B. hakkında önceki duruşmalarda tahliye kararı verilmişti. Son duruşmada ise tutuklu sanık Sercan B'nin tahliyesine karar verilmişti

Tahliye kararı veren İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi başkanı ve iki üye hakimi ile duruşma savcısı Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından açığa alınmıştı.  Karara İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı sonrası İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından sanık Sercan B. hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmıştı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.