İzmir haber: Park yeri kavgasında kanlı bitmişti: 5 şüpheli yakalandı

İzmir Karabağlar'da otomobil parkı yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. 5 şüpheli gözaltına alındı, olayda kullanılan tabanca ele geçirildi

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 00:12
Kaynak: AA
İzmir haber: Park yeri kavgasında kanlı bitmişti: 5 şüpheli yakalandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kafenin önüne otomobil park etme anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavga, 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Kavga, Bahçelievler Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi'nde dün akşam saatlerinde yaşandı ve kafe sahibi ile çalışanlar ile otomobildekiler arasında meydana geldi.

5 şüpheli kıskıvrak yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nin yürüttüğü soruşturma kapsamında, olayla bağlantılı olduğu belirlenen O.B. (31), A.K. (26), İ.K. (33), A.B.Ö. (23) ve M.Ş. (34) Menderes ilçesi Gümüldür Mahallesi'nde saklandıkları adreste yakalandı. Baskında olayda kullanılan tabanca da ele geçirildi.

Yaralının hayati tehlikesi devam ediyor

Kavganın ardından şüphelilerin, olay yerini gören güvenlik kamerasını söktükleri ve çevredeki boş kovanları topladıkları belirlendi. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören A.S.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Olayın güvenlik kamerası kayıtlarında, iki grup arasındaki arbede, iş yeri sahibi O.B.'nin tabanca ile ateş açması ve yaralıların yerde yattığı anlar görüntülendi. Ayrıca, bir şüphelinin güvenlik kamerası kayıt cihazını tişörtüne saklayarak uzaklaşması da kaydedildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. Olayın detayları ve neden olduğu tedirginlik, yerel halk ve yetkililer tarafından yakından takip ediliyor.

Ne olmuştu?

İzmir'in Karabağlar ilçesinde park etme nedeniyle iş yeri sahibi ve çalışanlar ile otomobildekiler arasında çıkan kavgada 1'i ağır 3 kişi silahla vurularak yaralanmıştı.

İş yeri sahibi O.B, tabancasıyla A.S. ve M.M.S'yi yaralamış, açılan ateşte kurşunların isabet ettiği iş yeri çalışanı M.K.K. da bacağından yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.