TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir haber: Sağanak yağış hayatı felç etti

İzmir'de sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi, bazı araçlar yolda kaldı

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 17:28
Kaynak: AA
İzmir haber: Sağanak yağış hayatı felç etti

İzmir'de öğleden sonra başlayan sağanak yağış, Konak ve Bornova ilçelerinde hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, trafikte aksamalar yaşandı ve bazı araçlar yolda kaldı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kapalı alanlarda yağışın geçmesini beklemek zorunda kaldı.

Konak ve Bornova ilçelerinde etkili olan sağanak, yolların suyla dolmasına ve trafikte büyük aksamaların yaşanmasına neden oldu. Sürücüler zor anlar yaşarken, bazı araçlar yolda kaldı. Trafik ekipleri, su birikintileri nedeniyle sıkışan trafiği açmak için yoğun çaba harcadı.

TOROS MEYDANI'NDAKİ KAHVEHANEYİ SU BASTI

Konak Toros Meydanı'nda bulunan bir kahvehanenin bahçesi de sağanak yağıştan nasibini aldı. Yağış nedeniyle su basan bahçede oturan vatandaşlar, yağmura rağmen oyunlarına devam etti. Yağmur suları masaların altından akıp giderken, vatandaşlar yağışı umursamadan oturmaya devam etti.

YAŞLI İNSANLAR BİLE OYUN OYNAMAYA DEVAM ETTİ

Kahvehanede oturan Özkan Diker, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yoğun bir yağış oldu. Kahve baştan başa doluydu. Yaşlı insanlar bile oyun oynamaya devam etti." dedi. Diker, yağışın ani ve yoğun olmasına rağmen insanların rutinlerini bozmadan yağmuru geçirmeyi tercih ettiğini belirtti.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.