İzmir haber: Tahliye edilmişti, yeniden tutuklandı

İzmir'in Urla ilçesinde markette çıkan kavgada bir kişinin öldürülmesine ilişkin davada tahliye edilen kişi tekrar tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 11:13
Kaynak: AA
İzmir haber: Tahliye edilmişti, yeniden tutuklandı

İzmir’in Urla ilçesi Altıntaş Mahallesi'ndeki bir markette 16 Ekim 2023'te Semih Kenan Köse (30) ile Sercan B. arasında "omuz atma" sebebiyle tartışma çıkmış, bıçakla yaralanan Köse, kaldırıldığı Urla Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Polis, Sercan B. ile kavgaya karışan kardeşleri Serkan B. ve Taylan B'yi gözaltına almış, şüpheliler tutuklanmıştı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 3 kardeş hakkında "iştirak halinde kasten öldürme" suçundan müebbet hapis talebiyle dava açılmış, önce Serkan B. ve Taylan B.’nin ardından Sercan B'nin tahliyesine karar verilmişti.

AÇIĞA ALINDILAR

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), tahliye kararını veren İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi başkanı ve iki üye hakimi ile duruşma savcısını açığa aldı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı sonrası İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesince sanık Sercan B.  hakkında ise tekrar tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Sercan B, polis ekiplerince yakalanıp, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.