İzmir ile Sivas arasında ticaret köprüsü

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek başkanlığında Sivas Ticaret ve Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası'nı ziyaret ederek turizm ve ticaret köprüsü kuracak uçak seferleriyle iş birliği ve projeler üzerinde anlaştı

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 22:43
Kaynak: İHA
İzmir ile Sivas arasında ticaret köprüsü

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek başkanlığındaki bir heyet, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir ve Meclis Başkanı Osman Yıldırım ile birlikte İzmir Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Bu ziyaret, iki şehir arasında turizm ve ticaret köprüsü kurulması amacıyla gerçekleştirildi.

Sivas ve İzmir arasında uçak seferleri başlayacak

Toplantıda, Sivas ve İzmir arasında yeni uçak seferlerinin başlatılacağı müjdesi verildi. Vali Şimşek ve STSO yetkilileri, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Tahir Özdemir ve Nevzat Artkıy ile Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Kahraman, Jülide Tutan ve Nuray Eyigele İşleyen ile bir araya geldi.

İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz'ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, iki şehir arasındaki iş birliğini artırmak için çeşitli stratejiler belirlendi. Turizm ve ticareti desteklemek amacıyla ortak projeler geliştirme, bilgi ve deneyim paylaşımı ile karşılıklı tanıtım etkinlikleri düzenleme konuları üzerinde duruldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.