İzmir’in başkanlarından Zafer Bayramı mesajları

Tüm Türkiye’de coşku ile kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı için siyasi isimlerden de kutlama mesajları gelmeye devam ediyor. İzmir’deki belediye başkanlarının yayınladığı kutlama mesajlarında Atatürk minnet ile anılırken; zaferin gelmesini sağlayan şehit ve gaziler de unutulmadı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 12:47
Kaynak: MUHABİR BERKAY ERDEN
İzmir’in başkanlarından Zafer Bayramı mesajları

Muhabir-Berkay Erden / Türkiye’nin bağımsızlığına giden yolda önemli bir adım olan Büyük Taarruz'u anmak için kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşku ile kutlanmaya devam ediyor. Yayınladıkları mesajlar ile bu coşkuya ortak olmak ve halkın Zafer Bayramı’nı kutlayan İzmir’in Belediye Başkanları da mesajlarında Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını minnetle anarken; bağımsızlığa da vurgu yapıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın da “Mihenk taşı” olarak dile getirdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı için İzmir’in Belediye Başkanları tarafından atılan kutlama mesajları ise şu şekilde:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay; “102 yıldır zafer yolunda durmadan ilerliyoruz! Milletimizin bağımsızlık mücadelesinin mihenk taşları arasında yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, her bir istiklal kahramanımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi en derin saygılarımla ve minnetle anıyorum.”

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “19 Mayıs 1919’da bir çift mavi gözün ışığında emperyalist güçlere karşı başlayan direnişin zaferle sonuçlandığı gündür 30 Ağustos. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun…Minnet ve saygıyla…”

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit; “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Başkomutanlık Meydan Muharebesi'ni kazanarak bizlere armağan ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!”

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal; “Türk milletinin kahramanlığını ve bağımsızlık mücadelesindeki kararlılığını tüm dünyaya kanıtlayan, işgal güçlerine karşı verilen destansı mücadelenin günü 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve bu uğurda fedakarca mücadele etmiş tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.”

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan; “Bağımsızlık ateşiyle yanıp tutuşan bir ulusun, tarihinden aldığı güçle yepyeni bir tarihi yazdığı gündür bugün. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları bizlere miras bırakan bütün şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum.”

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay; “Yokluktan, hiçlikten, hasta adam olarak görülen bir devletten kurulan tam bağımsız bir ülke için, özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini; bu mücadeleyi yürütenleri, ödenen bedelleri, sebepleri ve sonuçları düşünmeye, unutanlara hatırlatmaya bugün daha çok ihtiyacımız var... 19 Mayıs'tan 30 Ağustos'a, zafer mücadelesine, çağdaş, aydınlık ve bağımsız bir ülkede Cumhuriyet için ödenen bedellere ve bu mirası geleceğimize taşıma sorumluluğumuza borcumuz var... 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun...Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve mücadele arkadaşlarına minnet ve saygıyla…”

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman; “Her yıl daha büyük bir gururla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı, sadece bir zaferin yıl dönümü değil; aynı zamanda bağımsızlığımıza, onurumuza ve özgürlüğümüze sahip çıkma irademizin sembolüdür. Bu özel günde Büyük Zafer’in ve bağımsızlık mücadelemizin kahramanı başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı, minnet ve özlemle anıyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık; “30 Ağustos, yüreği vatanı için çarpanların zaferidir. Cumhuriyete giden yol, özgürlüğümüzün destanı, bağımsızlığımızın bayramıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu; “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!”

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar; “Bağımsızlık uğruna verdiğimiz mücadelenin en büyük sembolü, İzmirimizin kurtuluşunun başlangıcı 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız Kutlu Olsun.”

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli; “Bazı zaferler sonsuzdur! 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun!”

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kazandığımız zafer, özgürlüğümüz ve bağımsızlığımızın teminatıdır. 102 yıl önce atılan adım, bugün hala yolumuzu aydınlatıyor. Bu anlamlı günde, Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatma kararlılığımızı bir kez daha dile getiriyoruz. Zaferimiz kutlu olsun!”

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin; “Bugün bağımsızlığımızın ve kurtuluş mücadelemizin zaferle taçlanmasının 102. yıl dönümü. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, bu toprakları bizlere vatan kılan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum.”

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki; “Büyük Zafer’in 102. yılında, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun!”

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız; “Bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü tüm dünyaya ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 102. yıl dönümünü kutluyor, bu toprakları bizlere vatan kılan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu mesajına Atatürk’ün “Zafer, zafer benimdir diyebilenindir” sözü ile başlayarak şu paylaşımda bulundu; “Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki kararlılığının simgesi olan Büyük Zafer'in 102. yılını gururla kutluyoruz. Cumhuriyetimizin temellerini atan başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun!”

              

Kaynak: MUHABİR BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.