İzmirlilerin vapurda spor keyfi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Spor Haftası kapsamında vapur egzersizleri programı başlattı

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 16:12
Kaynak: BÜLTEN
İzmirlilerin vapurda spor keyfi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde vapurda spor yapma programı başlatarak deniz yolculuklarını daha eğlenceli hale getiriyor.

Her pazartesi ve çarşamba günü, sabah saatlerinde orta yoğunluklu hatlarda gerçekleştirilen etkinlikte, yolcular basit egzersizler yapabiliyor.

23-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen etkinlik, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ile İZDENİZ AŞ’nin iş birliğiyle hayata geçiriliyor.

Uzman spor eğitmenleri eşliğinde egzersiz

Bostanlı-Üçkuyular ve Konak-Karşıyaka hatlarındaki vapurlarda, uzman spor eğitmenleri eşliğinde gerçekleştirilen bu egzersizler, yolcuların körfezin manzarasını izlerken spor yapmalarını sağlıyor. Özellikle masa başı çalışanlarına spor alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan proje, günün geri kalanı için enerji toplamalarına yardımcı oluyor.

Karşıyaka-Konak arasında yolculuk yapan Sema Kayadan, yolculuk esnasında böyle bir etkinliğe katıldığı için mutlu olduğunu belirterek “Çok güzel bir organizasyon. Çünkü hep masa başındayız. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman bu tarz etkinlikler yapmasını isterim” dedi.

Bilgisayar başında çalışan insanlar için çok yararlı

Başka bir yolcu Süreyya Çiğil ise, “Bence çok güzel bir proje. Sabahları işe giden insanlar ya da bilgisayar başında çalışan insanlar için çok yararlı bir proje olduğunu düşünüyorum. İnsanlar sporu aksatıyorlar günlük hayatlarında, o nedenle bu projeler daha fazla olabilir” diye konuştu.

Diğer toplu ulaşım araçlarında da düzenlensin

Cengiz Kaygısız ise bu tür etkinliklerin sabah yolculuklarını eğlenceli hale getirdiğini vurgulayarak,, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden bu tür etkinliklerin devamını bekliyorum. Diğer toplu ulaşım araçlarında da bu gibi etkinlikler düzenlenirse insanlar daha keyifli, mutlu yolculuklar yaparlar diye düşünüyorum. Sağlıklı bir toplum için bu tür etkinliklerin önemi var” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.