Karşıyaka’da gündem mahalle sorunları

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir muhtarlarla bir araya gelip mahallelerin sorunları hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 12:37
Kaynak: BÜLTEN
Karşıyaka’da gündem mahalle sorunları

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka’daki kurum yöneticileri ile beraber Mavişehir ilkokulunda Karşıyaka’daki muhtarlarla buluştu.

Mahallenin sorunlarını ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıya, Kaymakam Demir, İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek, Gediz Elektrik Karşıyaka Şube Müdürü İsmail Koçak, Trafik Ekipler Amiri Erdi Topçu, ilçe kurum yöneticileri Muhtarlar Derneği Karşıyaka şube Başkanı Coşkun Zenginer ve mahalle muhtarları katılım sağladı.

Kaymakam Demir, ilçe kurum yöneticilerini dinleyerek sorunları ve çözüm önerileri hakkında tartışıldı.

Huzur ve düzeni sağlamakla yükümlüyüz

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir “Her zaman söylerim. Kurum yöneticilerimiz ve muhtarlarımızla hepimiz Karşıyaka ailesinin birer ferdiyiz Burada bir araya gelmemizin nedeni; Ülkemizin müstesna kentlerinden biri olan Karşıyaka’mıza, Karşıyakalıya en güzel hizmeti vermek. Hepimiz elbirliği ile huzur ve düzeni sağlamakla yükümlüyüz. Bu güzel kentte yaşam kalitesinin artırılması için sorumluluklarımız var. Birlik ve beraberliğimizi aynı şekilde sürdüreceğimize inancım sonsuz. Çalışmalarınızda gösterdiğiniz gayret için sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Elektrik şebekelerinin yenilenmesi talebi

Mahalle muhtarlarının en çok elektrik kesintilerinden, yüzeyde kalan kablolardan, patlayan su borularının onarılmasının gecikmesinden ve mahallelerindeki öğrencilerin yeni inşaatı biten okullarına ne zaman taşınacakları gibi sorular sorulurken, elektrik şebekelerinin yenilenmesini, bazı cadde ve sokaklarda trafik akışının rahatlatılması için önlemlerin alınması talebinde bulundular.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.