Karşıyaka’da Matematik Çatısı adlı atölye başlıyor

Karşıyaka Belediyesi ve Matematik İzmir Derneği iş birliği ile düzenlenen Matematik Çatısı adlı atölye, her perşembe günü katılımcılarını ağırlamaya hazırlanıyor

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2024 16:20
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
Karşıyaka’da Matematik Çatısı adlı atölye başlıyor

Muhabir- Merve Ağrıç / İzmir Karşıyaka Belediyesi ve Matematik İzmir Derneği iş birliği ile düzenlenen Matematik Çatısı adlı atölye, her perşembe günü katılımcılarına kapılarını açmak için hazırlanıyor.  Matematiği seven öğrencilere kapılarını açacak olan bu atölye, katılımcıları bilgi dolu bir yolculuğa davet ediyor. Öğretmen Sedef Baddal tarafından yürütülen bu atölye, 19.00-20.00 saatleri arasında Bostanlı Migros'un üstünde yer alan Çatı Bostanlı’da her perşembe günü gerçekleştirilecek.

ATÖLYE 9, 10, 11 VE 12’NCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNİ KAPSIYOR

9, 10, 11 ve 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik olan bu atölyede, Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) sınavlarına hazırlık için özel matematik eğitimi sunuluyor. Bu eğitim, öğrencilerin sınavlarda başarılı olabilmeleri için gereken temel becerileri geliştirirken, matematiğin farklı yönlerini keşfetmelerini sağlıyor. Atölyeye katılım tamamen ücretsiz olacak. Daha fazla bilgi almak isteyenler ise 0530 430 7393 numaralı telefonla irtibata geçebilirler. Hem eğitici hem de ilham verici olan bu atölye, öğrencilerin matematikle olan bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor.

Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.