TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka'da sabah sporu etkinlikleri başlıyor

Karşıyaka Belediyesi tarafından halkı sağlıklı yaşama teşvik etmek amacıyla haftanın 5 günü farklı alanlarda ve farklı branşlarda spor etkinlikleri düzenlenecek

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 16:12
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Karşıyaka'da sabah sporu etkinlikleri başlıyor

Muhabir- Merve Ağrıç / İzmir Karşıyaka Belediyesi, sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla sabah sporu etkinliklerine başlıyor. Haftanın 5 günü düzenlenecek olan etkinlikler, farklı mekanlarda ve çeşitli branşlarda gerçekleştirilecek. Pazartesi ve cuma günleri Mustafa Kemal Mahalle Merkezi’nde, pazartesi ve çarşamba günleri Alaybey Zübeyde Hanım Parkı’nda, salı ve cuma günleri ise Semra Aksu Atletizm Parkı’nda çeşitli spor etkinlikleri gerçekleştirilecek.

ETKİNLİKTE FARKLI BRANŞLARDA ANTRENMANLAR YAPILACAK

Etkinlikler, her gün sabah saat 08.30 ile 09.30 arasında yoga, pilates, sabah sporu ve tüm vücut antrenmanlarıyla başlayacak. Saat 09.30 ile 10.30 arasında ise sağlıklı yaş alma aktiviteleri yapılacak. Karşıyaka Belediyesi, bu etkinliklerle vatandaşların hem fiziksel hem de zihinsel sağlığını desteklemeyi hedefliyor. Katılımcılar, şehrin farklı noktalarında yapılan bu spor etkinlikleri sayesinde güne enerjik bir başlangıç yapma fırsatı bulacaklar.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.