Karşıyaka’da sendikalı işçiler tekrar eyleme başladı

Karşıyaka Belediyesi'nde çalışan TÜM BEL-SEN 2 No’lu Şube üyesi kamu emekçileri, uzun süredir birikmiş geçmişe dönük maaş alacakları için tekrar eylemlerini başlattı

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 12:17
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
Karşıyaka’da sendikalı işçiler tekrar eyleme başladı

İzmir Karşıyaka Belediyesi'nde çalışan TÜM BEL-SEN 2 No’lu Şube üyesi kamu emekçileri, uzun süredir birikmiş geçmişe dönük maaş alacakları için tekrar eylemlerini başlattı. Sendika yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, belediye yönetimi ile bu sorunun çözümü konusunda birçok kez görüşme yapıldığı, ancak taleplerinin hala karşılanmadığı vurgulandı. Emekçiler, geçmişe dönük alacaklarının ödenmesi ve mağduriyetlerinin giderilmesi için bir ödeme takvimi oluşturulmasını istediklerini belirtti. Taleplerinin dikkate alınmaması durumunda, eylemlerinin süresiz olarak devam edeceği ifade edildi.

EYLEMLERİMİZ SÜRESİZ OLARAK DEVAM EDECEK

TÜM BEL-SEN İzmir 2 No’lu Şube tarafından yapılan açıklamada, “TÜM BEL-SEN İzmir 2 No’lu Şube olarak Karşıyaka Belediyesi'nde çalışan emekçilerin geçmişe dönük alacaklarıyla ilgili somut bir ödeme takviminin çıkartılması ve ödemelerin bir an önce yapılması için bugün Belediye Binası önünde yan yana gelerek bir eylem gerçekleştirdik. Taleplerimiz kabul edilip somut bir plan dahilinde ödemeler yapılmaya başlanıncaya kadar eylemlerimiz süresiz olarak devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.