Karşıyaka'nın mahallelerinden müzik sesleri yükseliyor

Karşıyaka Belediye Bandosu tarafından, Başkan Yıldız Ünsal’ın talimatıyla başlatılan mini sokak konserleri, vatandaşlar tarafından oldukça beğeniliyor. Haftada iki kez halkla buluşan usta müzisyenler, önümüzdeki günlerde de coşku dolu ritimleri ilçenin dört bir yanına taşımayı sürdürecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 12:01
Kaynak: BÜLTEN
Karşıyaka'nın mahallelerinden müzik sesleri yükseliyor

Karşıyaka’da 1995 yılından bu yana müzik yolculuğuna devam eden Karşıyaka Belediye Bandosu, sonbahar döneminde kent hayatına renk katmak için sokak konserleri veriyor. 23 Eylül’den bu yana süren program dahilinde, her hafta pazartesi ve perşembe günleri ilçenin farklı noktalarında canlı müzik sesleri yükseliyor. 23 usta müzisyenin çaldığı geleneksel marşlar ve sevilen şarkılar, her yaştan vatandaşlara coşku dolu anlar sunuyor.

Her konser farklı bir mahallede veriliyor

Mini sokak konserleri çerçevesinde bugüne kadar Nergiz, İmbatlı, Alaybey, Fikri Altay, Bostanlı ve Şemikler mahallelerinde halkla bir araya gelen Karşıyaka Belediye Bandosu, bu ayki programını sırasıyla Zübeyde Hanım, Bahçelievler, Atakent ve Tersane mahallelerinde sürdürecek. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına da renk katacak olan ekip, ilerleyen süreçte hava şartlarının uygunluğuna göre sokak konserlerine devam edecek.

Sanatın gücüyle kent yaşamını güzelleştirmeye devam edeceğiz

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Belediye Bandomuz; özel günlerimizi, tören ve etkinliklerimizi daha coşkulu kılan, kentimizle özdeşleşen bir değer. Bandomuzun, Karşıyaka halkıyla daha sık buluşmasını sağlamak için başlattığımız konserler, çok güzel bir ilgiyle karşılandı. Çocuklarımızdan büyüklerimize kadar her yaştan vatandaşlarımızın yaşadığı coşku, bizleri çok mutlu ediyor. Bu nedenle mümkün olduğunca konserlerimizi sürdürecek, sanatın gücüyle kent yaşamını güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.