Karşıyaka’nın serası yeşeriyor

Düzenlenecek yeşil alanlarda kendi ürettiği bitkileri kullanmayı hedefleyen Karşıyaka Belediyesi, yenilediği serasında sürdürülebilir hizmet vermeyi hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 11:18
Muhabir: BERKAY ERDEN
Karşıyaka’nın serası yeşeriyor

Çevresel fayda sağlamak ve estetik görünüme katkı sunmak için yapacağı yeşil alanlarda kendi ürettiği bitkileri kullanmayı amaçlayan Karşıyaka Belediyesi, yenilediği serasında kendi bitkilerini yetiştirdiğini açıkladı.

Çiçek ve bitki üretimini yenilenen serada yaparak düşük maliyetli ve sürdürülebilir hizmet vermeyi amaçlayan Karşıyaka Belediyesi, kendi ürettiği bitkilerle ilçedeki yeşil alanları daha da güzelleştirmeyi hedeflediğini belirtti.

Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal’ında ziyaret ederek incelemelerde bulunduğu sera hakkında belediye şu açıklamalarda bulundu: “Artık mevsimlik çiçekler ve çalı türü bitkileri kendi seramızda yetiştirerek, daha sürdürülebilir ve düşük maliyetli hizmet sunmaya devam edeceğiz. Doğaya olan bağlılığımızı artırırken hem estetik hem de çevresel fayda sağlayacak adımlar atıyoruz. Yeni seramızla birlikte, yeşil alanlarımızı daha da güzelleştirmeyi hedefliyoruz! Doğayla iç içe bir yaşam için çalışmaya devam!”

Kaynak: BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.