Katip Çelebi öğretim üyesi arıyor

İzmir'deki üniversitelerin yeni dönem öncesi akademik kadro ilanlarına bir yenisini ekleyen İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, 37 kişiyi öğretim üyesi kadrosuna alacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 10:33
Kaynak: MUHABİR BERKAY ERDEN
Katip Çelebi öğretim üyesi arıyor

Muhabir-Berkay Erden / İzmir Katip Çelebi Üniversitesi 30 Eylül tarihinde başlayacak dersler öncesinde akademik kadrosunu oluşturmak üzere bir ilan yayınladı. Öğretim üyesi alımı yapacağını duyuran Katip Çelebi Üniversitesi, çeşitli ünvanlarda 37 kişiyi kadrosuna dahil edeceğini belirtti.

Resmi Gazete'de yer alana ilana göre İktisat ve İdari Birimler, İlahiyat, Mühendislik ve Mimarlık, Orman, Sağlık Bilimleri, Sosyal ve Beşeri Bilimler ve Tıp fakültelerine açılan kadrolara alım yapacağını söyleyen üniversite, Doktor Öğretim Üyesi, Doçent ve Profesör ünvanlarına sahip kişiler arandığını belirtti. Başvuruda bulunacak adaylara bugünden başlayarak 15 gün içinde üniversitenin internet sitesi üzerinden başvuruda bulunmalarını isteyen Katip Çelebi Üniversitesi'nin, adaylardan istediği nitelikleri de barından ilan detayı ise şu şekilde;

Kaynak: MUHABİR BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.