Kemalpaşa daha güvenli hale gelecek: Metruk binalar yıkılıyor

Kemalpaşa Belediyesi, güvenlik tehlikesi oluşturan ve görüntü kirliliği yaratan metruk binaların yıkımına devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 10:20
Kaynak: BÜLTEN
Kemalpaşa daha güvenli hale gelecek: Metruk binalar yıkılıyor

Kemalpaşa Belediyesi, güvenlik tehlikesi yaratan ve görüntü kirliliğine sebep olan metruk binaların yıkım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda harekete geçen belediye, özellikle çevre sakinlerini rahatsız eden ve tehlike oluşturan yapıları bir bir ortadan kaldırıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin tespitleri ve mülk sahiplerinin başvuruları sonucunda belirlenen bu binalar, sahiplerinden alınan muvafakatnameler ile yıkılıyor. Son altı ayda ilçede toplam 16 metruk bina yıkılırken, son olarak Armutlu Mahallesi’nde bir vatandaşın talebi üzerine yıkım işlemi gerçekleştirildi. Aynı mahallede kaza sonucu yıkılan tarihi ‘Mehremoluk Çeşmesi’ de yeniden inşa edilmeye başlandı.

Güvenli bir Kemalpaşa için çalışıyoruz

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, ilçe genelinde risk teşkil eden yapıların yıkımının planlı bir şekilde sürdürüldüğünü vurguladı. Türkmen, “İlçemizde hem can hem de mal güvenliğini tehdit eden metruk binaları yıkmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarla ilçemizin görünümü güzelleşiyor ve vatandaşlarımız daha güvenli bir çevrede yaşam imkanı buluyor. Kemalpaşa’nın her köşesi tertemiz ve estetik bir hale gelene kadar kararlılıkla çalışacağız” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.