Kırkpınar ve Kandemir, kongreleri konu alan bir istişare toplantısı yaptı

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Ege Bölgesi İl Koordinatörü Bilal Kırkpınar, “Yaklaşan kongreler öncesinde Ege bölgesi İl başkanlarımız ve Milletvekillerimiz ile değerlendirme ve istişare toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2024 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2024 14:50
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Kırkpınar ve Kandemir, kongreleri konu alan bir istişare toplantısı yaptı

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Ege Bölgesi İl Koordinatörü Bilal Kırkpınar,  AK Parti Genel merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile İzmir il başkanlığında buluşarak, çok yakında düzenlenecek olan kongreleri ele almak üzere bir toplantı gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Toplantıya Ege bölgesi İl başkanlarının ve AK Parti İzmir Milletvekillerinin de katıldığını bildiren Kırkpınar,   değerlendirme ve istişare toplantısı yaptıklarını söyledi. 

Toplantı’nın parti açısından önemine dikkat çeken Kırkpınar, “Genel merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir ile İzmir il başkanlığımızda bir araya geldik. Yaklaşan kongreler öncesinde Ege bölgesi İl başkanlarımız ve Milletvekillerimiz ile değerlendirme ve istişare toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.