Konak’ta çocuklar Cumhuriyet'i anlatacak

Konak Belediyesi, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği ve Kent Konseyi tarafından çocuklara yönelik olarak düzenlenen 'Cumhuriyet ve Çocuk' konulu ödüllü kompozisyon yarışması başlıyor

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 10:21
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
Konak’ta çocuklar Cumhuriyet'i anlatacak

İzmir Konak Belediyesi, çocuklara yönelik anlamlı bir etkinlikle öğrencileri Cumhuriyet coşkusu etrafında buluşturuyor. İzmir Kadın Kuruluşları Birliği ve Kent Konseyi'nin de desteğiyle düzenlenen 'Cumhuriyet ve Çocuk' konulu ödüllü kompozisyon yarışması, 9-11 yaş arası öğrencilere yönelik olarak başlıyor. Çocuklar, Cumhuriyetin değerleri, kazanımları ve geleceğe olan etkilerini kendi bakış açılarıyla ele alacakları kompozisyonlarını bu yarışma aracılığıyla paylaşma fırsatı bulacaklar. Yarışma, genç nesillerin Cumhuriyet bilinci kazanmasına ve yaratıcı düşünme becerilerinin gelişmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 18 EKİM

Katılım için son başvuru tarihi 18 Ekim olarak belirlendi ve başvurular Konak Belediyesi’ne gönderilmesi gerekiyor. Dereceye giren öğrenciler, ödüllerle onurlandırılacak. Bu anlamlı yarışma, çocukların tarih bilinci ve yazma yeteneklerini geliştirmeleri için önemli bir fırsat sunuyor. Çocuklar bu yarışma ile hem cumhuriyetin anlam ve önemini öğrenecek hem de öğrendiklerini yazıya dökme şansı yakalayacaklar.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.