Konak’ta temizlik atağı

Konak’ta çember tasarımlı çöp poşeti aparatları elektrik direklerine yerleştiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 11:29
Kaynak: BÜLTEN
Konak’ta temizlik atağı

Konak Belediyesi, Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun talimatıyla altı ay önce temizlik harekatına başladı. Konak'a rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra yeni bir uygulama daha geldi. Çember tasarımlı çöp poşeti aparatları, ilçeye yerleştirildi. 

Piyasa değeri 2 bin 200 TL olan metal çemberler yaklaşık 120 TL’ye imal edildi. Konak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Kale fidanlığındaki atölyelerinde üretim gerçekleştirilerek, yaklaşık 20 kat tasarruf geçekleşti. Çember tasarımlı çöp poşeti aparatları sade görüntüsü ve uzun ömürlü olmasının yanında pratik kullanımıyla da dikkat çekti. 

DAHA TEMİZ KONAK

Konak’ın daha temiz, daha yaşanır bir kent olması için çalışamlarını sürüreceklerini dile getiren Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, şunları söyledi: “Hem Konak Belediye Başkanı olarak hem de güzel Konak’ımızın bir sakini olarak tüm komşularımızla birlikte daha temiz bir kentte yaşama hakkımıza sahip çıkmak için çalışıyorum. Temizlik İşlerimizdeki mesai arkadaşlarımız 7/24 sahada, daha temiz bir Konak için seferber. Kentimizin işlek bölgelerine, özellikle hastane ve okul önlerine, kendi atölyelerimizde ürettiğimiz pratik, çöp poşeti aparatlarımızı yerleştiriyoruz. Bir yandan belediyemizin ihtiyacı olan yeni araçlar için gerekli adımlarımızı attık ve yakın zamanda araçlarımıza kavuşacağız.” 

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.