TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa itfaiye ekipleri seferber oldu: İzmir yangınında evler son anda kurtarıldı

İzmir'in Bornova ilçesinde çıkan yangına Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi ekipleri kahramanca müdahale etti. Kurtarma operasyonu ve evlerin korunması için yoğun çaba harcandı. Ev sahipleri kurtarıldı, itfaiye gece gündüz çalışıyor

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 19:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 19:03
Kaynak: İHA
Manisa itfaiye ekipleri seferber oldu: İzmir yangınında evler son anda kurtarıldı

İzmir'in Bornova ilçesinde çıkan yangına destek için harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Sarnıç Mahallesi'nde dramatik bir kurtarma operasyonuna imza attı. 20 araçla Sabuncubeli mevkiinde yangınla mücadele eden ekipler, evlere ulaşan alevleri söndürmek için kahramanca çaba harcadı.

Havadan ve karadan sürdürülen yoğun müdahalede, itfaiye ekipleri yangının Sarnıç Mahallesi'nde evlere zarar vermesini önlemek için büyük bir çaba gösterdi. Ekipler, özellikle Yunusemre ilçesine bağlı Gökçeler Mahallesi'ne yangının sıçramasını engellemek için yoğun çaba sarf etti.

Kurtarılan ev sahiplerinden Mürvet İlgen, yaşadığı korku dolu anları anlatarak, "Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi geldi ve bizi yangının ortasından kurtardı. Evimiz yanıyordu, ama onlar bizi kurtardılar. Her taraf alev içindeydi. Kurtuluşumuzu onlara borçluyuz" şeklinde konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal ise müdahalelerin devam ettiğini belirterek, "Ekiplerimiz yangının kontrol altına alınması ve daha fazla yayılmasının önlenmesi için gece gündüz demeden çalışıyor. Sarnıç Mahallesi'ndeki evlerin korunması için maksimum çaba sarf ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.