TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menderes Belediye Başkanı Çiçek'ten yangın açıklaması

İzmir Menderes’te, Değirmendere, Çamönü ve Ataköy mahallelerini nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangının ardından Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 15:59
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Menderes Belediye Başkanı Çiçek'ten yangın açıklaması

Muhabir- Merve Ağrıç / İzmir'in Menderes ilçesinde, nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı. Yangın, Değirmendere, Çamönü ve Ataköy mahallelerini etkiledi. Belediye ekipleri, Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler ve itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye devam ediyor. Yangının kontrol altına alınması için havadan ve karadan yoğun çaba sarf ediliyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar, güvenlik önlemleri çerçevesinde tahliye edilirken, yetkililer yangının çıkış nedenini araştırmak üzere incelemelerini sürdürüyor.

ÇİÇEK: TÜM HEMŞEHRİLERİME GEÇMİŞ OLSUN

Yangının en kısa sürede sonlanmasını temenni ettiğini dile getiren Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Öğle saatlerinde çıkan ve Değirmendere, Çamönü, Ataköy Mahallerimizi etkileyen yangına karşı belediye ekiplerimizin de desteğiyle orman bölge müdürlüğüne bağlı ekipler ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor. İnşallah en kısa sürede sonlanır. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun” ifadelerine yer verdi.

IŞIK: LÜTFEN BU KONUDA ÇOK DİKKATLİ DAVRANALIM

Menderes’te çıkan yangını üzüntüyle takip ettiklerini dile getiren Gaziemir Belediye Başkanı Ünal ışık ise yaptığı paylaşımda, “Menderes ilçemizde çıkan orman yangınını üzüntüyle takip ediyorum. Yangına, havadan ve karadan müdahale eden tüm ekiplere kolaylıklar diliyorum. Dilerim yangın daha fazla büyümeden söndürülür. Yangınların çok büyük kısmının insanlardan kaynaklandığını unutmayalım ve lütfen bu konuda çok dikkatli davranalım” sözlerine yer verdi.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.