Menderes Belediyesi'nden yeni doğan bebeklere özel uygulama

Menderes Belediyesi, hayata geçirdiği Hoş Geldin Bebek uygulaması ile yeni doğan çocuklara ilk hediyesini veriyor

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 11:06
Kaynak: BÜLTEN
Menderes Belediyesi'nden yeni doğan bebeklere özel uygulama

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek uygulaması ile yeni doğan çocuklara hediyeler veriliyor.

bebek

“Ailelerimizin mutluluğunu paylaşıyorum”

Hoş Geldin Bebek uygulamasının söz verilen projeler arasında yer aldığını aktaran Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Göreve gelirken her kesimin sesi olacak, her sözümüzü teker teker gerçekleştirmek için çalışacağımızı söylemiştik. Söz verdiğimiz projelerimizden olan Hoş Geldin Bebek uygulamasını hayata geçiriyoruz. Tüm yeni doğan çocuklarımıza Menderes’imize hoş geldin bebek diyor, ailelerimizin mutluluğunu paylaşıyorum” diye konuştu.

ilkay çiçek

Hoş Geldin Bebek uygulamasına nasıl başvurulur?

Menderes’te doğan bebekler için yapılan uygulama kapsamında ailelere, bakım çantası, bez, mendil, şampuan, bakım örtüsü, battaniye ve ateş ölçer gibi hediyeler barındıran paket veriliyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen aileler, www.menderes.bel.tr internet adresinden veya 0232 700 00 00 (1019-1038-1332) numarasında başvuru yapabilir. Ayrıca Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen gelerek de hizmetten faydalanma talebinde bulunulabiliyor.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.