Menderes’te sel sonrası çalışmalar sürüyor

Menderes Belediyesi geçtiğimiz hafta sel felaketinin yaşandığı Menderes’te vatandaşın yardımına koşuyor

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 09:57
Kaynak: BÜLTEN
Menderes’te sel sonrası çalışmalar sürüyor

Geçtiğimiz hafta Menderes’te aşırı yağışların neden olduğu sel sonrası yaraların sarılması için Menderes Belediyesi yardım elini uzattı. Olayın yaşandığı andan itibaren sahada olan belediye ekipleri felaketin ardından da vatandaşlara yardımını sürdürüyor.

Tüm ekipler sahada

Menderes Belediyesi ekipleri, olay anından itibaren tüm araç ve iş makineleriyle sahada yer alıyor ve afet sonrası sorun yaşayan mahallelerde vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Afet İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, gece gündüz demeden aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

‘’Tüm imkanlarımızla yanlarındayız’’

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ İlçemizde geçen hafta yaşanan sel felaketinde olayın başladığı andan itibaren sahada etkin şekilde çalışmalar yürütüyoruz. Doğal afetin yaşattığı durumu ortadan kaldırmak adına Menderes Belediyesi olarak seferber olduk. Tüm imkanlarımızla hemşehrilerimizin yanındayız. Mağdur olan tüm hemşehrilerimize koordineli şekilde desteğimizi ulaştırıyoruz. Bu süreçte canla başla çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun.’’ Şeklinde konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.