Menderes’te sosyal belediyecilik için büyük adım

Menderes Belediyesi, belediyeye ait işletmelerde geçerli olan ve indirim sağlayan Sosyal Kart projesine start verdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 12:04
Kaynak: BÜLTEN
Menderes’te sosyal belediyecilik için büyük adım

Menderes Belediyesi’nin yeni projesi Sosyal Kart hayata geçti. Sosyal Kart ile belediyeye ait işletmelerden faydalanmak isteyen kart sahipleri yüzde 20 indirim alacak. 

SOSYAL KARTTAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Sosyal kart almak isteyenler, Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne, 1 adet fotoğraf ve ikametgâh belgesi ile başvurarak kart sahibi olabiliyor. Menderes Belediyesi'ne bağlı Cumaovası A.Ş’ye ait 12 tesiste geçerli olacak indirimden 1. derece şehit yakınları, gaziler, engelli vatandaşlar, 65 yaş üstü vatandaşlar ile 15-20 yaş arası gençler yararlanabiliyor. 

Sosyal Kart hakkında konuşan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, şunları söyledi: "Yanlış politikalar sonucu ülkemizde yaşanan ekonomik krizin bedelini hepimiz ödüyoruz. Alım gücünün azaldığı bu ortamda hemşehrilerimize sosyal belediyecilikle dokunacak adımları atıyoruz. Elimizde ki imkanları doğru planlama ile vatandaşlarımız için kullanmaya çalışıyoruz. Bu adımlardan birisi olan Sosyal Kart projemizi de hayata geçirdik. Projemiz ile vatandaşlarımız belediyemize ait olan işletmelerden yüzde 20 indirimden faydalanabilecek. Hemşehrilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.’’ 

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.