Menemen’deki yangın kontrol altına alındı

Bugün öğle saatlerinde Menemen’e bağlı olan Yahşelli Mahallesi’nde ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alındı

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 15:20
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
Menemen’deki yangın kontrol altına alındı

Muhabir- Merve Ağrıç / İzmir'in Menemen ilçesine bağlı olan, Yahşelli Mahallesi'ndeki ormanlık bölgede saat 13.10'da henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın başladı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, yangını söndürmek için 3 uçak, 3 helikopter, 15 arozöz, 5 su tankeri ve 1 yer ekibiyle müdahalede bulundu. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, Menemen Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi’nin (MAKUR) ve diğer ekiplerin müdahalesi ile yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Pehlivan, “Kıymetli hemşehrilerim; Yahşelli ikinci çamlık bölgemizde henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, Orman İşletme Müdürlüğü, İtfaiye, MAKUR ekibimizin ve belediye personelimizin havadan, karadan erken ve gayretli müdahaleleri sayesinde büyümeden kontrol altına alınmıştır. Çok yönlü soğutma çalışmaları devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.