Milli Takım çeyrek finalden elendi…Teşekkürler Bizim Çocuklar

Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup oldu ve turnuvadan elendi. İzmirli başkanlar ise sosyal medya hesaplarından ay-yıldızlı takıma destek mesajları yayımladı

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 11:40
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Milli Takım çeyrek finalden elendi…Teşekkürler Bizim Çocuklar

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup oldu ve turnuvadan elendi. Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta ilk yarıyı 1-0 önde kapatan ay-yıldızlı ekip, ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle mağlup oldu ve yarı final şansını kaçırdı. İzmirli belediye başkanları, sosyal medya hesapları X’ten ay-yıldızlı ekibe ‘#BizimÇocuklar’ etiketi ile destek mesajları yağdırdı.

MUAZZAM DUYGU YAŞATTINIZ

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, A Milli takıma sosyal medya hesabından içten bir destek mesajı atarak duygularını şu sözlerle dile getirdi: “ A Milli TakımFutbolun nasıl bir duygu bumerangı olduğunu iyi bilirim. Hayatım boyunca taraf oldum futbolda malum. Elbet tuttuğum takımın koyu taraftarı olduğum yıllarım da oldu. Az sevinip, az üzülmedim. Futbolun cilvesi öyledir. Bugün ülkemizde her hanede, her yürekte büyük bir hüzün var. Öncelikle bizlere bu gururu ve mutluluğu yaşatan #BizimÇocuklar ‘a teşekkür ediyorum. Futbola dair uzun zamandır solmuş olan umutlarımızı yeniden yeşerttiğiniz ve terinizin son damlasına kadar mücadele ettiğiniz için var olun. Ve bu akşam hepimizden biraz daha çok üzülen bazı haneler var. #BizimÇocuklar’ın perde arkasında duran aileleri, sevdikleri. Böyle gecelerde hep yaşadığım o günler gelir aklıma. Onların bugün hissettikleri o çaresizlik hissini bilirim. Bir yanın gururdan dimdik durur, bir yanın ise onun üzüntüsüne kahrolur. Güzel analar, babalar, eşler gurur duyuyoruz koca yürekli çocuklarla, bize bu turnuvada muazzam duygular yaşattılar. Ne diyoruz, yensekte, yenilsekte kalbimiz sizinle!”

YÜREĞİNİZİ ORTAYA KOYDUNUZ…

“Canınız sağ olsun #BizimÇocuklar..” diyerek A Milli Takım için duygularını ifade eden Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Kalbinizle oynadığınız, yüreğinizi ortaya koydunuz, turnuva boyunca bizlere büyük bir sevinç yaşattınız. #EURO2024’te Ay-Yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırdığınız için sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

TAKIMIMIZA TEŞEKKÜRLER

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Her şey için teşekkürler #BizimÇocuklar…Sizinle gurur duyuyoruz” paylaşımında bulundu. Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit ise, “Bize bu büyük heyecanı yaşatan, sonuna kadar mücadele eden milli takımımızı yürekten kutluyoruz. Teşekkürler Bizim Çocuklar!” dedi.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.