Ödemiş'in Düşman İşgalinden Kurtuluş’unun 102. Yılı coşkuyla kutlanacak

Ödemiş’in ‘Kurtuluş Etkinlikleri’ kapsamın da tüm hazırlıkları hızıyla devam ediyor. Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlenecek olan bu etkinlikler 2 -9 Eylül tarihleri arasında devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2024 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2024 14:47
Kaynak: BÜLTEN
Ödemiş'in Düşman İşgalinden Kurtuluş’unun 102. Yılı coşkuyla kutlanacak

Ödemiş’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı, Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli kültürel, sanatsal, sportif etkinlikler, söyleşiler ve konserlerle kutlanacak. Etkinlikler 2 Eylül’de başlayacak ve 9 Eylül’e kadar devam edecek.

ÖDEMİŞ KURTULUŞ ETKİNLİKLERİ

Masterler Futbol Turnuvası

Kutlamalar kapsamında 2 Eylül Pazartesi günü, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Ödemiş Futbol Sahası'nda Masterler Futbol Turnuvası yapılacak. Turnuvada saat 19:00’da Selçuk Efes Masterler ile Tire Gücü Spor, saat 21:00’de ise Ödemiş Masterler ve Tire Efendi Spor karşı karşıya gelecek. Final maçları 4 Eylül Çarşamba akşamı saat 19:00’da oynanacak.

3 Eylül Kurtuluş Günü

Ödemiş’in kurtuluşunun 102. yıl dönümü olan 3 Eylül Salı günü, Hükümet Meydanı’nda kutlamalar gerçekleştirilecek. Saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılacak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile program devam edecek. Kutlamalar sırasında üç pare top atışı yapılacak ve sirenler çalınacak. Hükümet Meydanı’ndaki program halk oyunları gösterileri, kurtuluş gününün teatral canlandırması ve kortej yürüyüşü ile sona erecek.

Ödemiş Milli Fuarı Açılacak

3 Eylül akşamı kutlamalar, 40. kez düzenlenen Ödemiş Milli Fuarı’nın açılışı ile devam edecek. 125. Yıl Kültürpark karşısında yer alan fuarın açılışı saat 20:00’de yapılacak. Saat 21:30’da ise sevilen sanatçı Manuş Baba, 125. Yıl Kültürpark’ta konser verecek.

4 ve 5 Eylül: Konserler ve Çocuk Eğlenceleri

Fuar alanında 4 Eylül’de solist Senem Ersin Genç ve EGEBAND sahne alacak, 5 Eylül akşamı ise Yeşim Dal ve Kenan Arat konser verecek. Her iki konser de saat 21:30’da başlayacak. Çocuklar için 4 Eylül Çarşamba günü saat 19:00’da animasyon gösterileri ve çeşitli eğlenceler düzenlenecek.

Dev Ekranda Maç Keyfi

2024-2025 UEFA Uluslar Ligi kapsamında Türkiye'nin maçları fuar alanına kurulan dev ekranda izlenebilecek. 6 Eylül Cuma akşamı saat 21:45’te Galler-Türkiye maçı, 9 Eylül Pazar günü ise saat 21:45’te Türkiye-İzlanda maçı dev ekranda yayınlanacak.

Sunay Akın’la Söyleşi

Şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatrocu kimliğiyle tanınan Sunay Akın, “Zafere Giden Yol” gösterisiyle Ödemişlilerle buluşacak. Bu etkinlik, 7 Eylül Cumartesi saat 20:00’de Saray Salon’da (eski otogar yanı) gerçekleşecek.

Ödemiş'in Düşman İşgalinden Kurtuluş’unun 102. Yılı coşkuyla kutlanacak

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.