Ödemiş, meraklılarını süs bitkisi ve fidan üreticileri ile bir araya getiriyor

Türkiye'nin iç ve dış mekan süs bitkileri ile fidan üretiminde önde gelen merkezlerinden biri olan İzmir'in Ödemiş ilçesi, doğanın ve renklerin bayramına hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 15:08
Kaynak: İHA
Ödemiş, meraklılarını süs bitkisi ve fidan üreticileri ile bir araya getiriyor

Süs bitkileri ve fidan üreticileri, tüketicilerle buluşmak için Ödemiş'te 19. Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi'nde bir araya geliyor. Geleneksel hale gelmiş bu sergi, Ödemiş ve çevresindeki üreticilerin peyzaj alanında tüketiciler, kurumlar ve yerel yönetimlerle tanışmasını sağlıyor. Ödemiş'in toprak ve iklim yapısı, hem ovada hem de yaylada farklı iklim koşullarına uygun dış mekan süs bitkisi üretimine olanak tanıyor. Bu da her yıl artan üretimle birlikte serginin güçlenmesine katkıda bulunuyor. Süs ve bahçe bitkisi meraklıları, sergide aradıkları tüm ürünleri kolaylıkla bulma fırsatına sahip olacak.

Sergi 24-27 Ekim tarihleri arasında yapılacak

Ödemiş Belediyesi ve Ödemiş Süs-Bir işbirliğiyle düzenlenen bu yılki 19. sergi, 24-27 Ekim tarihleri arasında Ödemiş Belediyesi Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek. Sergi, 24 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de kalabalık bir davetli topluluğunun katılacağı törenle kapılarını açacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.