Ödemiş'te çöp poşetleri doğanın sesi oldu: Atma Gari

Ödemiş Belediyesi’nin 21 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde gerçekleştirdiği temizlik kampanyasında topladığı çöplerden oluşan poşetlerle oluşturduğu  “Atma Gari” yazısı görenlerin dikkatini çekti.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 18:33
Kaynak: BÜLTEN
Ödemiş'te çöp poşetleri doğanın sesi oldu: Atma Gari

Çevreci bireylerin sayısını arttırmak ve sürdürülebilir bir bilinç kazandırmak hedefiyle Ödemiş Belediyesi Ahrandı bölgesinde temizlik etkinliği gerçekleşti. Etkinliğe; Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı M. Cumhur Şener, Belediye Meclisi Üyesi Evrim Örsel, Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, CHP Ödemiş İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ,CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Anıl Şahan ve gençlik kolları üyeleri, Zafer Mahallesi Muhtarı Burcu Bıçaklı, Ocaklı Mahallesi Muhtarı İrfan Ceylan, çevre gönüllüleri ve belediye çalışanları katılım sağladı.

“Atma Gari”

Ödemiş Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi temizlik araçlarının bulunduğu etkinlikte, katılımcılar Ahrandı eski çay bahçesinin önünden piknik alanına kadar olan bölgede ve yol kenarlarında mıntıka temizliği gerçekleştirdi. Ormanlık alana hiç yakışmayan çöpler ve cam şişeler, zorlu arazi şartlarına ve sıcak havaya rağmen yoğun çabalarla sonucunda toplanabildi. Sürdürülebilir çevre olgusunu vatandaşlar arasında yaygınlaştırma, çevrenin korunması ve atık yönetimi bilincinin oluşturulması gibi birçok önemli konuda farkındalık oluşturan etkinlikte toplanan çöplerin biriktirildiği  poşetler toplandı.  Atığın doğaya kontrolsüz bırakıldığına vurgu yapmak için doğanın sesi olarak “Atma Gari” yazısı ile dikkat çekildi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.