Olgun Gençlik Merkezi yeni döneme Salih Güney’le merhaba diyecek

Balçova Belediyesi bünyesinde hizmet veren Olgun Gençlik Merkezi, yeni dönemine 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde başlayacak. Yeni dönem açılışına Salih Güney de katılacak

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 12:53
Kaynak: BÜLTEN
Olgun Gençlik Merkezi yeni döneme Salih Güney’le merhaba diyecek

Balçova Belediyesi bünyesinde ileri yaş grubuna eğitim hizmeti veren Olgun Gençlik Merkezi’nde yeni dönem açılışına Yeşilçam’ın usta ismi Salih Güney de katılacak. Bir söyleşi gerçekleştirecek olan Güney, kursiyerlerle anılarını paylaşacak.

salih güney

3 yeni kurs eklendi

Yaz döneminde kurslarına ara veren merkez, yeni dönemde programına 3 yeni kurs daha ekledi. Yetkililer yeni dönemde etkinliklere kahkaha yogası, masal anlatımı-tiyatro ve ritim atölyesinin eklendiğini belirterek, bu kursların da diğerleri gibi ilgi görmesini beklediklerini ifade etti.

balçova

Mevcut kurslar da devam ediyor

Yetkililer mevcut kurslar resim, akıl zeka oyunları, satranç, İngilizce, hafıza, yaratıcı drama, beden-zihinsel oyunlar, teknolojik cihaz semineri, nefes-spor egzersizi, sudoku, yazı atölyesi ve sandalye voleybolunun da devam edeceğini belirtirken ilgi duyan ileri yaş grubuna kayıt içi çağrıda bulundu.

balçova

Merkezin çok önemli bir hizmet verdiğini belirten Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, yıllarını ülkemize hizmet etmek için adamış büyüklerimizi burada misafir etmenin mutluluğunu yaşadığını vurguladı. Merkez misafir olmalarının yanında oldukça faydalı eğitimler alma imkanına sahip olduklarını ifade eden Başkan Yiğit, “Onlarla zaman geçirmek çok güzel. Onlar bizim değerlerimiz ve kendileriyle gurur duyuyoruz. İyi ki varlar” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.