Onur Emrah Yıldız'dan esnaf ziyareti

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç'ı ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 09:58
Kaynak: BÜLTEN
Onur Emrah Yıldız'dan esnaf ziyareti

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç’a yaptığı ziyarette esnafların sorunlarını ve yerel ekonomiyi değerlendirdi.

Başkan Yıldız, esnafların yerel ekonominin temel direğini oluşturduğunu ve toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini vurgulayarak, belediye olarak her zaman esnafın yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Çiğli Belediyesi esnafın yanında

Görüşmede, Ahilik geleneğinin korunması ve esnaf dayanışmasının önemine değinildi. Başkan Yıldız,n“Esnafımız dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik gibi değerleri yaşatan, toplumumuzun temel taşlarından biridir. Değerli esnaf ve sanatkarlarımız, bu değerleri yaşatarak hem ekonomimize hem de sosyal hayatımıza büyük katkı sağlamaktadır. Çiğli Belediyesi olarak, esnafımızın her zaman yanında olacağız. Daha iyi şartlarda hizmet verebilmeleri için elimizden geleni yapacağız. Birlikte çalışarak, Çiğli’mizi daha da güzelleştirecek ve güçlendireceğiz” dedi.

Altıkulaç: Birlikte çalışacağız

Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, Başkan Yıldız’ın esnafın yanında olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi ve şunları söyledi:

“Belediye Başkanımız Onur Emrah Yıldız’ı, biz esnafların yanında görmekten dolayı mutlu olduk. Sorunlarımızı ve ihtiyaçlarımızı konuştuk. Çiğli’yi hep birlikte daha ileriye taşımak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.”

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.